Σελίδες

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

BLOW YOUR HOUSE DOWN

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ U2,

TO ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ DELUXE ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ALBUM ΤΟΥΣ ACHTUNG BABY,

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!!ACHTUNG BABY

AchtungBaby_cover.jpg

U2Πριν από 20 χρόνια, ο Bοnο περιέγραψε το “Achtung Baby” ως "the sound of four men chopping down The Joshua Tree" .

Σήμερα, 20 χρόνια από την αρχική του έκδοση το Achtung Baby, το 7ο studio album των U2 που η μουσική του καθόρισε τη δεκαετία του ’90 αλλά και την καριέρα των ιρλανδών ρόκερ, χαρίζοντάς τους ένα Grammy Award for Best Rock Performance, επανακυκλοφορεί.

Ηχογραφημένο στο Βερολίνο (Hansa Studio) και στο Windmill Lane στο Δουλβίνο με παραγωγούς τους Daniel Lanois, Brian Eno και Steve Lillywhite (σταθερούς συνεργάτες της μπάντας), το Achtung Baby «πέταξε μακριά» με πρώτο single το μυθικό The Fly, ενώ τα τέσσερα ακόμη tracks που ξεχώρισαν ήταν τα εξής: Mysterious Ways, One, Even Better Than The Real Think και Who’s Gonna Ride Your Wild Horses.

Το Achtung Baby κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 1991 από την Island Records και οι U2 γιορτάζουν φέτος τα εικοστά του γενέθλια με 5 διαφορετικές εκδόσεις και ένα ντοκιμαντέρ, το “From The Sky Down” του βραβευμένου σκηνοθέτη Davis Guggenheim (Waiting for Superman, An Inconvenient Truth), το οποίο άνοιξε το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του θρυλικού album.

1. Η συλλεκτική, αριθμημένη Uber Deluxe Edition περιλαμβάνει: 6 CDs – όπου θα βρούμε μεταξύ άλλων το original Achtung Baby album, το αμέσως επόμενο album των U2, Zooropa, B-sides, remixes αλλά και ακυκλοφόρητο ως σήμερα υλικό ηχογραφημένο στη διάρκεια των Achtung Baby sessions. 4 DVDs –που περιλαμβάνουν το ντοκιμανταίρ 'From The Sky Down', το 'Zoo TV:Live From Sydney', όλα τα βίντεο του Achtung Baby + bonus material. Επιπλέον, περιέχει το Achtung Baby σε double vinyl album, 7" vinyl singles, 16 art prints, ένα βιβλίο 84 σελίδων, ένα αντίγραφο του Propaganda magazine, κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου του Βono.

2. Η Super Deluxe Edition περιλαμβάνει 6CDs και 4 DVDs, ένα βιβλίο 92 σελίδων και 16 art prints.

3. Το Vinyl Box Set κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και περιέχει 4 LPs, 2 εκ των οποίων είναι σε μπλε βινύλιο και περιέχει remixes και B-sides. Το box συνοδεύεται από 16σέλιδο booklet.

4. Η Deluxe Edition αποτελείται από 2 CD set που αποτελούν την επανέκδοση του αυθεντικού album plus B-sides και rarities.

5. Η Standard έκδοση είναι το original album.


ACHTUNG BABY - U2

u2_ab_uberbox_lo_crop.jpg

Κυκλοφορεί από την Universal Music

Δεν υπάρχουν σχόλια: