Σελίδες

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ FOSTER THE PEOPLE ΣΤΟ #3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ AIRPLAY CHART


ΤΟ “PUMPED UP KICKS” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

Μετά από λίγους μήνες από την κυκλοφορία του Torches, οι Foster The People εντυπωσιάζουν αφού το “Pumped Up Kicks” σκαρφαλώνει αυτή την εβδομάδα στα τρία πρώτα του Ελληνικού airplay chart.


Το τραγούδι έχει φτάσει επίσης στο #1 του Alternative chart του Ελληνικού iTunes ενώ το album έχει σκαρφαλώσει μέχρι το #5.

Το επίσημο και approved από το αμερικάνικο γκρουπ, local remix των κορυφαίου dance project της χώρας μας, των Playmen, έχει ξεπεράσει τα 90 χιλιάδες views στο YouTube. Ακούστε κάνοντας click στο παρακάτω link :

Στην Αμερική το τραγούδι έχει γίνει πλατινένιο και το ντεμπούτο τους album ανεβαίνει στα chart με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 220.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Σε πρόσφατο τεύχος, το Spin έγραψε ότι οι Foster The People αποκαλούν «τους εαυτούς τους ως σημαντικούς παράγοντες με το "Pumped Up Kicks”. Αυτό επιβεβαιώθηκε πριν λίγες εβδομάδες όταν το “Pumped Up Kicks” ξεπέρασε τα 1 εκατομμύρια αντίτυπα.  Το τραγούδι έμεινε 7 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του Alternative radio charts και ήταν επίσης υποψήφιο σε 2 κατηγορίες στα MTV VMAs,“Best Rock Video” και “Best New Artist”.

Η Washington Post ονόμασε το τραγούδι ως το δικό τους Summer Jam επαινώντας το για την ευελιξία του: "Είναι catchy αλλά όχι ξεδιάντροπο, έξυπνο αλλά όχι τόσο επιδεικτικό και το κατηγοριοποιείς σε πολλά είδη μουσικής…και όπως κάθε εαυτός που σέβεται το Summer Jam, έχει πολλά remixes και cover versions, τα οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετρήσεις την συνολική πολιτιστική απορρόφηση".


Δεν υπάρχουν σχόλια: