Σελίδες

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Ο ένας και μοναδικός Miles Kane επιστρέφει στις 3 Ιουνίου με το πολύ-αναμενόμενο δεύτερο album του ‘Don’t Forget Who You Are’.

Miles-Kane-Logo.jpg

‘Don’t Forget Who You Are’

Νέο single και album – Κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν τα
live shows του, τον Μάιο και τον Ιούνιο – Θα εμφανιστεί και στο Glastonbury

Ο ένας και μοναδικός Miles Kane επιστρέφει στις 3 Ιουνίου με το πολύ-αναμενόμενο δεύτερο album του ‘Dont Forget Who You Are’ από την Columbia Records. Αυτή είναι η συνέχεια του ‘Colour of The Trap’ που κυκλοφόρησε το 2011 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.
Το album περιλαμβάνει 11 τραγούδια και είναι μια απόδειξη για τις rock nroll ρίζες του Miles Kane, γεμάτα με καταπληκτικά anthems αλλά και με δυνατές κιθάρες όπου δίνουν ένα βαρύτερο τόνο στον ήχο του.

Η παραγωγή του album ανήκει στον Ian Broudie (The Zutons, Echo and the Bunnymen) ενώ στη δημιουργία του συμμετείχαν ο Broudie, ο Andy Partridge των  XTC, ο Paul Weller και ο Kid Harpoon. Το album θα είναι διαθέσιμο σε standard έκδοση, σε βινύλιο, σε digital download καθώς και σε deluxe έκδοση με τρία extra tracks συμπεριλαμβανομένου και τα τραγούδια για την Record Store Day του 2012, τα “First Of My Kind” και “Start of Something Big”, το οποίο έγραψε μαζί με τον Weller και το ηχογράφησε με την μπάντα του Miles.
 
Από το “
Taking Over” που έχει επιρροές glam-rock, μέχρι το ομότιτλο και επόμενο single Dont Forget Who You Are”, ο Miles Kane ήταν αναμφισβήτητα το highlight στην NME Awards Tour τον Φεβρουάριο.

Άλλα highlights είναι τα “Youre Gonna Get It”, το οποίο το έγραψε και τραγούδησε μαζί με τον Paul Weller στα φετινά NME Awards, το party song “Tonight” και το “Give Up” το οποίο ήταν στην A List του BBC Radio 1 και το έγραψε μαζί με τον Kid Harpoon.
  
Ο
Miles δήλωσε: «Αυτό που ήθελα για το νέο album ήταν να μην υπάρχουν περιττά πράγματα σε κάθε τραγούδι. Έπρεπε να ακούγονται πραγματικά υπέροχα. Το σχέδιο για αυτό ήταν, πριν ακόμα ακουστεί το rock nroll και το glam-rock vibe, έπρεπε να ακούγεται καθαρά ο εξαιρετικός ήχος».
 
Ο
Miles Kane θα πραγματοποιήσει live shows τον Μάιο και τον Ιούνιο, ενώ η παρουσίαση του album θα γίνει στο Dingwalls του Λονδίνου την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Ο Miles θα εμφανιστεί επίσης στο φετινό Glastonbury, με την εξαιρετική μπάντα του – ρυθμική κιθάρα/ φωνητικά, Jay Sharrock - drums, Ben Parsons - Keys και Phillip Anderson – μπάσο.
 

Standard tracklisting:
1. ‘Taking Over’
2. ‘Don’t Forget Who You Are
3. ‘Better Than That’
4. ‘Out of Control’
5. ‘Bombshells’
6. ‘Tonight’
7.  ‘What Condition Am I In?’
8.  ‘Fire In My Heart’
9.  ‘You’re Gonna Get It’
10. ‘Give Up’
11. ‘Darkness In Our Hearts’

Deluxe tracklisting:
12. ‘Start of Something Big’
13. ‘Caught In The Act’
14. ‘First Of My Kind’

Δεν υπάρχουν σχόλια: