Σελίδες

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Live πρεμιέρα των “Fingertoy” και του νέου τραγούδιου “Last dance” στις 25 Μαϊου 2013


 Το ανερχόμενο synth-rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί την πρώτη και πολυαναμενόμενη συναυλία στις 25 Μαϊου στη μουσική σκηνή του “Silver Dollar Music Bar.” Οι “Fingertoy” θα παρουσιάσουν - ανάμεσα σε αγαπημένες επιτυχίες της δεκαετίας του 80' - μουσικές από την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλεία ως “The Finger” και θα κάνουν την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του νέου τους Single, “Last dance”. Χορευτικοί ρυθμοί με ρυθμικές κιθάρες και synth που παραπέμπουν στην πολυαγαπημένη εποχή των 80s μαζί με αξέχαστες μελωδίες θα αποτελέσουν τα συστατικά για μία αξέχαστη συναυλία.

Οι “Fingertoy” δημιουργήθηκαν το 2012 ως συνέχεια την επιτυχημένης πορείας των “The Finger” και της δισκογραφικής τους δουλείας με διεθνή επιτυχία, “I don't believe my eyes”. Με την προσθήκη του Christopher Roditis στα φωνητικά, οι “The Finger” αναγεννήθηκαν ως “Fingertoy” και επανέρχονται με νέες δημιουργίες και ανανεωμένο, μοντέρνο ήχο, ξεκινώντας το συναρπαστικό ταξίδι προς την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με το καινούργιο single “Last Dance” , ένα μοναδικό μουσικό ύμνο στον χαμένο έρωτα με disco ρυθμό και συναρπαστικές μελωδίες.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαϊου 2013 στις 23:30 στο Silver Dollar Music Bar, Εθνικής Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες:
Μουσικό video: https://www.youtube.com/watch?v=rKHIbtQB4Xk

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Λυγούρα, 6944567588


Δεν υπάρχουν σχόλια: