Σελίδες

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Someone Who Isn’t Me feat. Σtella - Stop & Remember

Various Artists "A Distant Victory Singles Club"

Someone Who Isn't Me "Stop & Remember / Leap Of Faith"

Ακούστε το κομμάτι "Stop & Remember" στο  soundcloud
To δεύτερο single της σειράς A Distant Victory Singles Club θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου σε 7ιντσο βινύλιο και digital single και περιέχει τα κομμάτια των Someone Who Isn't Me:

SIDE A
Someone Who Isn’t Me feat. Σtella - Stop & Remember
Written by Marilena Orfanou & Σtella
Lyrics & Vocals by Σtella
Produced by Someone Who Isn’t Me & Σtella
Mixed & Additional Production by NTEIBINT
SIDE B
Someone Who Isn’t Me feat. Coti - Leap of Faith
Music by Marilena Orfanou
Lyrics & Vocals by Coti
Produced by Sillyboy
Οι Someone Who Isn't Me θα παίξουν live στις 23 Φεβρουαρίου στο six d.ο.g.s και θα συμμετέχουν στο φετινό SXSW τον ερχόμενο Μάρτιο.
Η Inner Ear το 2017 συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας και το γιορτάζει με το A Distant Victory Singles Club.
Πρόκειται για ένα νέο project που απευθύνεται σε συλλέκτες και λάτρεις των 7ιντσων, αλλά και σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. 12 ολοκαίνουρια 7ιντσα σε περιορισμένες εκδόσεις 100 αντιτύπων για το καθένα. 24 ακυκλοφόρητα κομμάτια συγκροτημάτων από το roster της Inner Ear και όχι μόνο.
Τα συγκεκριμένα 7ιντσα θα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα, από τον Ιανουάριο ως το Δεκέμβριο του 2017 και δεν θα είναι διαθέσιμα στα δισκοπωλεία, ούτε θα πωλούνται μεμονωμένα, αλλά αποκλειστικά και μόνο με τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη συνδρομή, η οποία θα περιλαμβάνει αντίστοιχο αριθμό 7ιντσων. Στην ετήσια συνδρομή θα συμπεριλαμβάνεται ειδική συσκευασία σχεδιασμένη για να περιέχει και τα δώδεκα 7ιντσα.
Γίνετε συνδρομητής τώρα στη σελίδα A Distant Victory στο Bandcamp.
© 2017 Inner Ear Records | Patras | Greece | www.inner-ear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: