Σελίδες

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

A Distant Victory Singles Club - To 7ο single της σειράς από τους Fever Kids

Various Artists "A Distant Victory Singles Club"

Fever Kids "Living In Fame / Little Trip"

Ακούστε το κομμάτι "Living In Fame" στο youtube ή στο soundcloud

To έβδομο single της σειράς A Distant Victory Singles Club περιέχει τα κομμάτια των Fever Kids: 

Side A - Living In Fame
Side B - Little Trip

Οι Fever Kids είναι ένα ηλεκτρονικό/dream pop ντουέτο με βάση την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2011. Η Σtella και ο Alex δημιουργούν μουσική που ταλαντεύεται ανάμεσα στην καθαρή pop και την electro, με καλά κρυμμένα disco στοιχεία.
Η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία, το 2014, ήταν μέσω της Inner Ear το 7ιντσο single που περιείχε τα κομμάτια “Holding Grass” (A-side) και “Peter, Debbie, Mary” (B-side) και κέρδισε τόσο την αγάπη του κοινού όσο και ένα δυνατό airplay στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επιστρέφουν με το νέο τους single “Living in Fame”/“Little Trip”, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου σε 7ιντσο βινύλιο και digital.
Η Inner Ear το 2017 συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας και το γιορτάζει με το A Distant Victory Singles Club.
Πρόκειται για ένα project που απευθύνεται σε συλλέκτες και λάτρεις των 7ιντσων, αλλά και σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. 12 ολοκαίνουρια 7ιντσα σε περιορισμένες εκδόσεις 100 αντιτύπων για το καθένα. 24 ακυκλοφόρητα κομμάτια συγκροτημάτων από το roster της Inner Ear και όχι μόνο.
Τα συγκεκριμένα 7ιντσα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα, από τον Ιανουάριο ως το Δεκέμβριο του 2017 και δεν είναι διαθέσιμα στα δισκοπωλεία, ούτε πωλούνται μεμονωμένα, αλλά αποκλειστικά και μόνο με τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη συνδρομή, η οποία περιλαμβάνει αντίστοιχο αριθμό 7ιντσων. Στην ετήσια συνδρομή συμπεριλαμβάνεται ειδική συσκευασία σχεδιασμένη για να περιέχει και τα δώδεκα 7ιντσα.
Γίνετε συνδρομητής τώρα στη σελίδα A Distant Victory στο Bandcamp.

Δεν υπάρχουν σχόλια: